Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myten om en bil?

Det finns en bil som är vit, smälter nästan in i funkisvillans vägg. De har två bilar, men det är som om den andra stundom är osynlig, den andra bilen är borta tillfälligt, den vita bilen, myten om den vita bilen. Hur går den? MYT står det på reg.skylten.




Bunden vers av Mim
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-23 12:05



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
myten om den vita bilen.. Okej, man kunde spinna vidare på den ett tag och se vart det leder - Hoppas du gör det?
2016-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Mim