Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom

I landet på andra sidan tiden
glider gryningen omärkligt in i evigheten
likt en kontinent på väg mot horisonten
och förvandlar skuggorna till skulpturer.
Varje årstid dröjer kvar vid sin avskedssång
i ett fyrstämmigt drama utan slut.
Två hjärtan vilar stilla vid varandra.
Det ena väntar på att stanna, det andra på att slå.
Liv och död går hand i hand
förälskade utmed tidlöshetens strand.
Tröga som inlandsisar
slätar vågorna slutligen ut deras fotspår.




Fri vers av Nitram P
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-23 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P