Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Långt det är till oasen


Samhället skakar, men det är inte jordbävning!


I öknen
ringlar ormarna
på snedden

och ödlorna
har ofta
två ben i luften

Under stenarna
lurar de lömska
giftiga krypen






Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-24 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST