Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

släpp taget nu

känn
så du rör
något så djävulskt

nära
vill jag vara
men ändå oåtkomlig

du
som blev
min hela helhet

vill
aldrig
släppa taget


storm




Fri vers (Fri form) av trixas
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-24 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trixas
trixas