Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek

ett sånt liv vi hade
som jag såg upp till dig

jag ville bara höra din röst
sa du ibland

snart kommer sommaren
och det blir lättare att leva

glömmer aldrig dina ord
glömmer aldrig somrarna

så fruktansvärt rädd
att du snart är borta

det svider i ögonen
hugger i hjärtat
isar i magen

vill alltid att du ska finnas här





Fri vers av trixas
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-24 19:52



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
En text som känns i hjärtat..
2016-04-24
  > Nästa text
< Föregående

trixas
trixas