Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trasdockor

det mötet
sättet vi är

osannolikheten går inte att greppa
villkorslösa strävar vi
onåbara för allt utom oss
i nuet

hänförda
av den kraft som drar i oss

inget att säga till om längre
bara behovet av att slå följe

har ingen tro mera
men den behövs inte längre

fortsätt gå och låt inget
stoppa dig

för du är fri nu




Fri vers av trixas
Läst 417 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-24 20:53



Bookmark and Share


  mike irow
gillar skarpt dikten och det mystiska
2016-05-12

  Solstrale VIP
Vemodig men ändå starkt visande att det går att gå utan att bli stoppad! ;)
2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

trixas
trixas