Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Recension...

Vänsterpartiet - det enda konsekventa vänsteralternativet i riksdan;kunde förstås ha en socialistisk feministkvinna som partiledare...
Socialdemokraterna försöker sitta på två stolar; Stefan vill väl men...bostadspolitiken i Stan är den svaga punkten(bra att stoppa utförsäljningen men dåligt att inte bygga på Bromma flygplats etc)
Miljöpartiet är för klassmässigt och politiskt heterogent; språkrören alltför sugna på taburetterna
Alliansen är ihålig och förvirrad/förvirrande efter Reinfeldt och Borgs tronfrånträde; tjejerna är inga feminister och Björklund ska vi förbigå med tystnad...
SD lever på fördomar som långsamt försvinner och förlorar...och vad händer när Åkesson inte står ut längre(hans mamma slutade ju i protest mot partiledningens diktatur...)

Mycket återstår att både säga och göra...




Fri vers av claes fredelius
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-25 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius