Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets hylla

Sirliga pärmar föder drömmar
Färdigskrivna står de
I hemliga rum
Som smycken på livets hylla
Med ålders patina
Inväntar de tidens gång
Allt andas en historia

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-25 13:28



Bookmark and Share


  aol
Vackert fångat hur liv kan fångas mellan pärmar.
2016-04-29

  Leo Rudolphzon
Så vackert du fångar de
2016-04-25

  M M Mannheim VIP
Och dessa hyllor fylls på med många pärmar. Och då behövs det många hyllor och Kamprad blir rikare på historien.
2016-04-25

  Marita Ohlquist VIP
"Allt andas en historia"
Bra avslutning på texten.
2016-04-25
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP