Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordens magi

 

En ny bok

ser dagens ljus

 

Skapar en början




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-25 14:08



Bookmark and Share


  aol
Gillas ja så är det ju.
2016-04-29

  ResenärGenomLivet VIP
Alltid spännande med nya böcker...
2016-04-27

  M M Mannheim VIP
Med all de ordens makt som vi visar här på poeter skulle det bli en jättestor bok!
2016-04-25
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP