Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den stilla källan


Lyssna till sången
det finns ett mirakel

Med spruckna röster
som sammet

Sjunger bergen
med höga toner

Där reser sig skogen
djup o trolsk

Bland mossbelupna
ängder

Vilar en damm
ren o klar

I den stilla källan
dricker skönheten behag

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-25 15:15



Bookmark and Share


  mike irow
vackert,underbara metaforer,bokmärker!
2016-05-10

  ResenärGenomLivet VIP
Lugn och behaglig dikt att läsa...
2016-04-27

    ej medlem längre
En helt fantastisk text! Gillar bergens spruckna röster av sammet. mjukt och sårbart! och slutversen känns feminin, i min läsning. Vet inte varför. Överlag är dikten väldigt lyrisk.
2016-04-25

  Nils-Robert
En så fin dikt om mjukhet, stillhet och det sköna.
2016-04-25
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP