Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så härligt att ha dom


Mina fyrfotavänner

det är en timme tills matte ska komma hem

Alba och Ida har börjat vänta

springer ut och in

så jag sätter på mig jacka och skor

går ut på veranden och sätter mig

i en stol

Alba lägger sig på filten

så nära mig hon kan komma

Ida är ute på gräsmattan

nosar och luktar på allt

hon tycker är spännande

så fort dom hör en bil

lyssnar dom noga

är det någon som svänger in på vägen

rusar dom båda i väg fram till staketet

det kan ju vara matte som kommer

vi går alla tre ut på gräsmattan

hundarna lyssnar

har inte tid att leka

jag går upp på verandan igen och stannar där

efter en stund kommer " bilen " hundarna väntat på

matte kommer äntlihen hem

ni blir så glada

matte får svårt att ta sig in genom grinden

när ni hälsat klart 

går vi in alla fyra

matte och jag dricker en kopp kaffe

medan ni försöker få all uppmärksamhet

 

anits i april 2016




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-04-25 18:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart och kärleksfullt .) kram
2016-04-28

    Dan Myrbeck
Härliga hundar!

Det måste vara roligt att bli så där välkomnad. Jag har bara haft katt, och där varierar ju intresset...
2016-04-26

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart att ha sådana vänner...fint berättat...
2016-04-26

  Eva Helene VIP
Kan se det hela framför mig, fint detta!
2016-04-26

  Bibbi VIP
Ljuvligt.
2016-04-25

  ULJO
Underbart skildrat om dina vänner
2016-04-25

  aol
Så fint ömt om vovvarnas känslor,
2016-04-25

    ej medlem längre
Underbara hundar! Så fint skrivet!
2016-04-25

  Niliboy
Ja, va fint å trevligt berättat. Vilken glädje å förtröstan!
2016-04-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP