Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppa 2

Du hoppade

Mycket senare

Än jag

Du hoppade
Också
Ensam

Jag var inte där
För dig

Då du hoppade
För sista gången

Framför tåget
Den sommaren




Fri vers av Cozma
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-26 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cozma
Cozma