Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommer minnena

 

och saknaden

håller på

att spränga mej

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-26 13:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör inom kram
2016-04-28

  Fem hjärtan VIP
Berörs av din fina dikt och känner igen känslan..
2016-04-27

    Dan Myrbeck
Ja, så kan det kännas
ibland.

PS: Missa inte min kärleks-
aforism
2016-04-26

  M M Mannheim VIP
Ja saknaden är sprängstoft!
2016-04-26

  ResenärGenomLivet VIP
Stark känsla som berör...
2016-04-26

  Quasimodo
En välbekant känsla för det och i det är vi fångna!
2016-04-26

  ULJO
Saknaden efter någon finns där alltid, känns igen
2016-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP