Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det Jabbe?

Är det Jabbe?
Orden talar om, att det är någon jag känner.

Är det du Jabbe? Orden talar om, att det är någon jag känner ännu mer.
Kanske att jag känt personen, eller katten, ännu längre, än om jag bara sagt; Är det Jabbe?

Kanske något välbekant med Är det Jabbe? Men mindre välbekant, än ; Är det du Jabbe? Jag tänker; Om jag hade läst dessa rader, som du läser; Är dörren öppen, så att någon bara kan komma in? Väntar jag, på någon som kommer hem, ifrån skolan. Eller; Någon som kommer hem ifrån jobbet? Kanske någon, på väg hem efter resan? Eller; ett besök?

Vad är troligast? Sannolikhetsläran, har mig alltid varit främmande, och jag förstår den inte bättre nu.




Bunden vers av Mim
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-26 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim