Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske inte viktigt?

Tidningen framför sig.
Tidningen sjunker ner, över mannens mage. När han surfar på nätet.
Man ser hans andetag, och hur tidningen sjunker ; in , ut.
Den har blivit som ett skal, som förvarar hans mage.
Likt ett fodral, som förvarar sina ägares glasögon, har läsaren ord över sin mage.




Bunden vers av Mim
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-27 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim