Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma ord

 

 

Den ljudlösa texten

 

ekar

 

ekar mellan

 

ekar

 

mina fingrar

 

ekar

 

med ett långsamt

 

eko

                                                   eko

eko

                                                   eko

eko

 

 

 

 

 

 

 

(Hörs det bara i

mitt

huvud?)

 

 




Fri vers av Ylvavirvla
Läst 645 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-04 18:33



Bookmark and Share


    onopordum
Detta är poesi.
2008-09-26

  Blodros
...med ord skrivna få fram ljud i läsaren..
dom här orden hörs
märkligt, och väldigt coolt,(ursäkta, coolt var det enda ord som kom där, hmm)
2008-06-24

  Herr Morris
Vacker text om det ofödda ordet som sparkar i själen och suger näring från inspirationen...
2006-07-04

    Snowstorm
Jag hör, jag hör, jag till och med kan "se" hur det studsar...
Spännande vännen!
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ylvavirvla
Ylvavirvla