Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du borde vara tacksam

Du är för frisk för att prata med mig
(Du sa inte exakt så men i stort sett):

Du får inte panikanfall, du har inga trauman,
du lever ett behagligt liv och är oftast glad;
Jag kan med säkerhet säga att du inte har någon sjukdom
och det borde du vara väldigt glad för

Jag ställde mig upp med en något besviken nickning

Ja, det stämmer nog
Tack för hjälpen
Sa jag

Sen gick jag hem och tog livet av mig




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Eliderad
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-28 10:39



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark och bra text som förmedlar att man inte alltid vet vad någon annan brottas med!
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Eliderad
Eliderad