Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det allraheligaste

En röst utan kropp
Ett medvetande
Ett minne

En röst oavsett kropp
Ett känsloliv
Ett sinne

En röst trots kropp
Trots material
Där inne

De har bekräftat
Och inkräktat
På det största vi förväntat

Vansinne




Fri vers av Eliderad
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-11 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eliderad
Eliderad