Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnöga

Ungdomlig kärlekstörst i sommarnattens
skärgårdsfantasier

The first love

The first kiss

Kan man någonsin glömma?

Den första som tog ditt hjärta
Och aldrig kom åter

Hans hand på min kind

Farväl

Farväl mitt stjärnstoft

Farväl Stjärnöga






Fri vers av Cozma
Läst 259 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-28 10:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kokad, kola+
2016-05-02

  Päronsplitt
Vackert vemodigt och igenkännande. Tid som varit och farit sin kos men som likväl kan återupplevas igen. Berörande!
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Cozma
Cozma