Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksdikter

jag vill inte bli en sådan som skriver kärleksdikter
sådana finns det redan alldeles för många av
men det är inte så lätt
när

din hud
dina läppar
dina fingrar
din hals
din rygg
dina höfter
dina revben

skriker ut sin existens och kräver att skrivas om




Fri vers (Fri form) av kravaller
Läst 338 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-04-28 10:44



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Jo det är en mycket kärleksdikt !
2017-01-12

  Ninananonia VIP
Precis.. då förstår man varför andra skriver kärleksdikter :)
2016-04-29

    samole
Jag tycker inte det här är en kärleksdikt, så du behöver inte oroa dig för att du skrivit någon.
2016-04-29

    ej medlem längre
Wow, gillar verkligen sista raden!! :-)
2016-04-28

  DominiQueen
Undebar paradox
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

kravaller