Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk om

du vet den där rösten i huvudet
den som säger

allt är ditt fel
du blir aldrig något
det är lika bra att ge upp
hon älskade dig aldrig
inget spelar roll
det är för sent
ingen bryr sig
det blir inte bättre

tänk om den har rätt




Fri vers (Fri form) av kravaller
Läst 347 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-01 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kravaller