Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tönt












jag har börjat skriva dikter
på pappret du gav mig och med pennan du gav mig
(för att det liksom ska bli mer autentiskt)
och det finns inga gränser för hur töntig du gör mig















Fri vers (Fri form) av kravaller
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-30 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kravaller