Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker att jag kanske borde börja röka cigaretter










Jag tänker att jag kanske borde börja röka cigaretter. Inte för nikotinets skull, bara för estetiken. Att gå långa promenader och fulgråta är ju bara sorgligt, att kedjeröka i porten har i alla fall lite värdighet.











Fri vers (Fri form) av kravaller
Läst 389 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-29 14:07



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Jag håller helt med dig. Fast jag gråter med snus i käften.
2017-01-12

  Den lilla tänkande
Nej. Nej. Nej.
Cigg förstör allt.
Pipa är ju i så fall mer estetiskt.
Men nej.
2016-06-16

  bohemen VIP
Nej! Rök inte! Du förstör din hälsa!
Skaffa dig däremot en svart basker!
Det är ju mycket estetiskt.
+ kanske en vit scarf...
2016-06-01

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Kan dela uppfattningen att rätt pose
med cigarett kan vara estetiskt till-
talande.Tycket till och med att Greve
Hamilton doftar gott.
Detta mot ev. lungkanser gör valet lätt.

Glad vår utan cigarett! TBG.
2016-05-05
  > Nästa text
< Föregående

kravaller