Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
experiment, uttråkad, kåt


skott...

i dig...
är som våren
en dag som denna.
lite kall
vemodig
men ändå så fin
torkar bort mitt saliv...
Timothy.
Grace-
I know them all. I play for them on the violin.
but they can't dance
they can't move
frozen by horrific sounds
So I dance for them, dressed in blue -
Eyes like, magic horror show
they drool
dose off
sleep Children
Dream and be safe
drar min kuk upp och ner för ditt kön
hoppas, längtar
vill dra tungan genom
dela dig
känna benen spänna sig
dricka ditt underliv.
mina ord
hoppar hopprep för dig
hur länge kan vi hålla på?
vill in hela vägen
vill veta hur det känns




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 419 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-28 13:27



Bookmark and Share


  Julio VIP
Jäklar, en riktig powerhouse text
2016-04-28

  Solstrale VIP
Den var hetvacker!
2016-04-28

  Öknens Ros VIP
nice...
2016-04-28

  Ericafika
Fint! Gillar mycket. :)
2016-04-28

    ej medlem längre
häftigt med lite sexpoesi
2016-04-28

  DominiQueen
Fint
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson