Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oslipad Diamant

Född ur aska
Formad av tidens hand

Oslipad



Ren

Oövervinnerlig

Eftertraktad
Suktad efter

Åtrådd
Begärd

Skenet kan bedra
Prismorna vilseleder

Och förför

Ljusets brytning skapar gnistor

Ett original

Men dock formbar
Slipbar

Till ditt eget tycke
Av skönhet

Perfektion




Fri vers av Cozma
Läst 908 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-04-28 13:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar ditt äkta nakna öppna!
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Cozma
Cozma