Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annorlunda fantasieggande kaffekokare

Kaffet Sjuder, Kaffet ljuder, Kaffet tjuder.
Ånga stiger, ur en sådan maskin som jag inte kan namnet på (Obs! Ej kaffekokare). Denna "kokare", som jag ändå namnger den till, Låter när ångan kommer ur den, efter att ha stått en stund på spisen, med bönor inuti.
Jag tänker, det är fantasieggande, att tänka så här; Jag tänker; Antingen, är "kokaren" på väg att explodera, som en bomb. Eller så, tar sig denna raket , sig aningen längre...

Upp till rymden, och vidare. Barnsligt, Men...




Bunden vers av Mim
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-28 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim