Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flugan Adams på väggen

Vad skulle en fluga skriva, om den satt på väggen?
Och undgick dödens plastiga käftar, i form av en flugsmälla?




Bunden vers av Mim
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-28 15:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tur! då får jag surra ett tag till:)
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Mim