Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR SEKUNDEN

 

 

 

ter sej lång

 

hur är då

 

 

dagen

 

M.L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-28 16:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kan känna igen den känslan...
2016-05-04

  ULJO
Ibland hopplöst lång om man inte fyller den
2016-04-28

  Minkki VIP
låååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååång som fattigåren....
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP