Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite satir


NYSTART - haiku

Gröna gräsrötter

siktar på ny gräsmatta

ingen maskhållning




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-04-29 17:44



Bookmark and Share


  mike irow
dina haiku
du vet
är underbara!1
2016-05-09

    Dan Myrbeck
Kan tolkas symboliskt..
2016-05-02

  Rise Little One
Det väcker andra tankar om maskhållning ...
2016-04-30

  Gisela Nordell
haha vad kul med maskhållning, verkligt fyndig haiku!:D
2016-04-29

  Blomma-Stjärna VIP
kan läsas på olika sätt... - tänker jag efter tredje omläsningen
2016-04-29

  Blomma-Stjärna VIP
denna haiku ger en positiv känsla av nystart
2016-04-29

  ULJO
Den var bra den haikun
2016-04-29

  Henning Hson
Finurliga rader
Tummen upp!

2016-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra satirisk Haiku!
Mycket bra!
2016-04-29

  Fem hjärtan VIP
Underbar Haiku med allvar mellan raderna!
2016-04-29

    ej medlem längre
Mellan orden ligger allvaret...
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP