Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BESVIKEN

 

En ensam snödriva
i en svacka
kände sej besviken
på vintern som gick
Hur länge
ska jag ligga här och sucka
tittar på solen
med ängslig blick

Kanske till kvällen
Herr Frost kommer åter
för att smeka mej
ännu en natt
Det känns så svårt
att uppleva dagen
när jag ligger och gråter
blir mindre
och allt mera matt

En ensam snödriva
i en svacka
följde till sist 
Kung Bore hem
svackan
Den smälter nu in
med våren och sommaren

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-29 11:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En berörande dikt som man kan tyda på olika sätt...
2016-05-04

  Marianne Räf
Fint. Snödrivan å herr Frost, vilket
underbart kärlekspar ! M. fl. detaljer,
gillade jag !!

2016-04-29

  Fem hjärtan VIP
Mycket vacker poesi om hur vintern tillslut får ge upp..
2016-04-29

  aol
Så fint vännen blev rörd,
2016-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om årstiderna!
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP