Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

H 2

Kärlekstörstande vårsol
Skyr mörkret
Jag blundar




Fri vers av Cozma
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-29 12:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
allseendet' +
2016-04-30

    Peter Söderqvist
Finurlig.

2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Cozma
Cozma