Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Har du skurit mig?

Någon har skurit mitt hjärta itu,

varför ligger en kniv gömd under din säng?

Snälla säg, att det inte var du.




Fri vers av Ewelina Mann
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-29 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann