Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Också hälsar sommaren på igen

Ser du inte hur värdelös, ful och totalt ointressant jag är?

De renoverar hela kyrkan nu,
men vad bryr du dig om det?
jag kommer aldrig att gå där i vita skor hand i hand tillsammans med dig,
iallafall.

Jag går barfota i duggande regn,

så tungt, så lätt

i längtan,

efter oss,

dig och mig.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-29 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann