Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugonionde april (ingen annan vet)

Får tänka precis 

vilka tankar som helst 

 

så länge ingen annan vet.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2016-04-29 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP