Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapandets flow



En klump lera
i mina händer
DET som jag väntat på
händerna skapar av sig självt
trycker pressar klämmer känner
och håller på
jobbar snabbt
och intuitivt
mina ögon får en uppgift
att se med själen
En kvinna sitter på knä
håller ett ägg i sina händer
Hennes huvud en fågels.
Hon behöver vara ifred ett tag
även jag...behöver tid. För att förstå
känner varandra gör vi redan.




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-29 23:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Livsviktigt med skapandet :) kram
2016-05-08

    Dan Myrbeck
Härligt.

Både kropp och ande
behöver skapande.
2016-05-06

    ej medlem längre
Spännande och nästan högtidligt att forma en klump till något som lever mellan dina händer.
2016-04-30

  Blomma-Stjärna VIP
levande - ler-ande - !!!
lycka!
2016-04-30

    ej medlem längre
måste vara grymt att kunna dreja/skapa i lera. som att skapa liv.
2016-04-29
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP