Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå siluett

Ge mig sköna toner
från ett handklaver
en melodi att dansa till
jag stannar om du ber
vi kan ge av kärlek
som ängens älvor gör
när ljuset sakta tänds
i gryningen skör

Ge mig en akvarell
av färger så sköna
tavlan som du målat
från ängen den gröna
en mörkblå siluett
under himmelens päll
får mig att må bra
och helt utan gnäll

Ge mig en upplevelse
med växter och djur
porlande vattendrag
i vår frihets natur
öppna fält och ängar
och stränders vita sand
himmelens blå siluett
där solen står i brand

Ge mig av din kärlek
och alla dess attribut
vi går den rätta vägen
för härlighetens debut
ger varandra trohet
vid nattens blå siluett
på moln av äkta känslor
då känns allting rätt

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 679 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-04-30 18:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert, underbara rim i natur och kärlek därtill!
2016-05-09

  Lars Hedlin
Och i livet ska de vandra evigt :)
2016-05-08

    Dan Myrbeck
Fin!
2016-05-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Strålande poesi
som ett vackert
frieri inte kan
det bättre bli!
2016-05-01

    ej medlem längre

Så underbart vacker. Tack!


"Ge mig av din kärlek
och alla dess attribut
vi går den rätta vägen
för härlighetens debut
ger varandra trohet
vid nattens blå siluett
på moln av äkta känslor
då känns allting rätt"

2016-04-30

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt, målande och helt underbart!
2016-04-30

  Blomma-Stjärna VIP
vill spara denna här -
en dikt av en guldpoet
(och livskonstnär)
2016-04-30

    ej medlem längre
Som en vacker visa. Någon borde tonsätta den här!
2016-04-30

    ej medlem längre
"På moln av äkta känslor", så bör det vara om det ska hålla i längden!
Vackert om kärlekens insteg i livet!
2016-04-30

  Karina"Kia"
Målande vackert och stort sensuellt vackert i rim!
Pjhuv!

Man liksom ramlar in i ett drömscenarium fylld av varm kärlekskonst i ord!

NjutVackert från hela mitt hjärta!

2016-04-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Du diktar så otroligt äkta om kärlekens väsen, i bilder och rim.
2016-04-30

  H.C.B
utan gnäll, kom och kramas! Jag tror på hinduer och har 7 till åtta armar att famna dig invid. Så bra texter - alla borde läsa lite Uljo.

Blir inte smartare men ögongodis för sinne och själ.

Otroligt. Ett proffs in action.
2016-04-30

  H.C.B
först!
2016-04-30
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO