Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillsamman med mina fyrfotavänner har jag det underbart


Fristad

i dag känner jag mig fri

har är det lugnt och skönt

med mina fyrfotavänner

ingen som ringer på dörren

för att jäklas med mig

Ida har en busig dag

hon springer upp och ner för trappan

till övrevåningen

jag hör hur hon rumsterar där

när jag kommer upp för att kolla

vad hon gör

har hon lagt sig på sängen

viftar på svansen

som hon vill säga

jag har inte gjort något

trots att golvet är fullt av strumpor

som hon dragit ut

jag mår så bra

att få vara hos mina fyrfotavänner

promenaden dit tidigt på morgonen

deras välkomnande

gör att jag känner mig bättre till mods

här har jag min fristad

får känna lugn och ro

ingen som trakasserar mig

mina fyrfotavänner

är min livlina för att få må bra

 

anits 28 april 2016




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-30 09:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Djur är som de är...trevligt berättat...
2016-05-04

  Eva Helene VIP
Så härligt!
2016-05-03

    Dan Myrbeck
Ja, husdjur har fin inverkan
på oss.
2016-05-02

  Bibbi VIP
Så väl att Du har denna fristad.
2016-05-01

  Niliboy
Ja, dina hundar gillar nog att vara hos dig. Måste du ha dom kopplade när ni är ute?
2016-05-01

  Fem hjärtan VIP
Djuren älskar dig förbehållslöst och lever i nuet .. Så härligt just det!
Fin text om din stora kärlek till djur!
2016-04-30

    ej medlem längre
Fint!
2016-04-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP