Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk att det ska vara så svårt att få bort den


Husvagnen

den står ännu utanför mitt fönster

husvagnen

den är sönderslagen

gardinerna hänger ut

genom det trasiga 

sönderslagna fönstret

jag försöker att inte se den

den väcker obehag

står som ett mörkt skal

på vägen

när jag senare på kvällen tittar ut

vad ser jag?

jo, det har kommit en till husvagn

en som är mycket större

jag har mina aningar

om att ägaren är den samma

som den sönderslagna husvagnen

i dag gick jag och kollade

regestreringsnummret

visst är det samma ägare

det ska säkert firas valborg

så som dom här ungdomarna

anser det ska göras

jag känner mig orolig för vad som kan hända

jag hoppas dom åker i väg

festar där dom inte stör någon

i kväll ska jag ta det lugnt

inte tänka på vad som kommer att hända

jag har inget handarbete på gång

det är ovanligt när det gäller mig

alla mina garner ska jag gå i genom

försöka komma fram till vad jag vill göra

det är sånt jag tycker om att hålla på med

det känns kreativt och lugnande

 

anits 29 april 2016




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-30 09:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kram
2016-05-08

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas allt gick bra för dig...
2016-05-04

    Dan Myrbeck
Hoppas ungdomarna
sköter sig i fortsättningen!
2016-05-02

  Bibbi VIP
Hoppas det blev bra.
2016-05-01

  Niliboy
ja motståndet kräver hobby å handarbete! Coolt....
2016-05-01

  Fem hjärtan VIP
Jag hoppas att din valborg blir lugn och trevlig!
2016-04-30

    ej medlem längre
Jag önskar dig en lugn helg. Kram!
2016-04-30

  ULJO
det låter lit oroande med tanke på hur du haft det med stökiga ungdomar. allt gott till dig och trevlig valborg
2016-04-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP