Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min favoritställning - Stående Ovationer


LIVETS TEATER - PÅ SCEN - LJUVA KATARSIS


Smyger på tå ner från spindelväven
Rusar in i urbanisationen,

Sparkar frustrerat på marken
...vänder mig om, ser runt

Undrar om jag kan passera obemärkt förbi
det står "endast personal"

Dörren gnisslar, jag är inne
Backstage

Hänger på mig vingarna
Går upp på scen, smälter in

En svepande vit spotlight
Min siluett matas med blod

Isröken rullar ut en dimridå
kvar är bara mitt leende

Klartecken - och jag svävar upp
Guldstoft över hela scen

Applåder, rosor och hurrarop
Stående ovationer

Och jag som bara ville hem...


Da capo!

 

______________________________________________

© ORD & SELFI
DominiQue NVC Costa
Våren 30 april
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr


OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥

Undertitel: ___©__ EN SVÄVANDE QUINNA
Ingår i pågående bokprojekt:
___©__ EN SINNLIG QUINNA
Med:
Berättelser, funderingar och betraktelserna i åtrå, sensusalism, existensialism, passion, spiritualitet, magi och kärlek med en touch av mirakel. Om Quinnlig urkraft och frigörelse av präglingar, prestigelös strävan efter det Sanna nakna hjärtat. En kärlek och ridderlig hyllning till Gudinnan, Drottningen, Quinnan inom oss. Quinnan i mig.
https://www.poeter.se/Las+Bok?book_id=5624

 

 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 461 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-30 13:21



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack ULJO
2016-04-30

  ULJO
Fint
2016-04-30
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen