Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag tycker inte om dom kalla vindarna som viner just nu


Kalla vindar

jag hör hur vinden tar i

härdär jag sitter framför datorn

tallen på andra sidan vägen

böjer sina grenar mot marken

vindens tjut hörs genom köksfläkten

jag hör också ljudet

av dom stora bilarna

som om en halvtimme

ska cruza genom byn

jag stannar hemma

vill inte ut och frysa en gång till

det var svårt att få upp värmen

efter promenaden jag tog mitt på dagen

något jag längtar efter

när vinden viner runt knuten

är en kamin

där jag kan tända en brasa

som värmer

en brasa jag kan sitta framför

med fötterna på en pall

känna värmen stråla mot mig

nu har jag det inte så jag kan göra det

drömma det är det aldrig fel att göra

en dröm som ger värme och glädje

jag ska sätta mig i soffan

lägga en pläd över axlarna

ha en skön kväll

som jag ska njuta av

 

anits 30 april 2016

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-30 19:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
HA det så gott! kram
2016-05-08

  ResenärGenomLivet VIP
Önskar att jag kunde skicka lite varma vårvindar till dig från mig...här har vi haft en riktigt skön dag...fast det är kanske varmare hos dig nu...
2016-05-04

    Dan Myrbeck
Jag får önska

Ha de så fint!

retroaktivt.
2016-05-02

  Bibbi VIP
Allt gott!
2016-05-01

  Niliboy
Ja, ibland måste man bara njuta å jag tror du kan konsten!
2016-05-01

    ej medlem längre
Allt gott till dig! Kram, Ann

2016-04-30

  Fem hjärtan VIP
Önskar dig en skön kväll! Kram
2016-04-30

  ULJO
Allt gott till dig denna kväll
2016-04-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP