Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtid

Caroline Af Ugglas, sjöng för några år sedan covers på Janis Joplin. Idag, sedan, skulle en dokumentär om Janis Japlin dyka upp i tv-rutan.
Det måste vara, en slump.
Om inte svt hade haft info om Caroline af Ugglas och sambandet, till Janis Joplin, när Caroline af Ugglas ledde "folkets" kör, till folket i Tv-rutorna, men framförallt kungen och hans födelsedag.




Bunden vers av Mim
Läst 199 gånger
Publicerad 2016-04-30 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim