Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I förlovade spår

Vägar under stjärnor
där älskande går
hand i hand i ljuset
i förlovade spår
söker sig till trygghet
på slingrig mark
lätt går färden
när kärleken är stark

Vägen bland rosorna
där doften är ren
i sommarkvällens spår
under månens sken
en plats att njuta av
och längta till i bland
att bara ha varandra
i förälskelsens land

Vägen över ängarna
där gräset ligger still
fågeln i sin ensamhet
bjuder kärlekens drill
toner svävar stilla
till gläntan där borta
och midsommarfriden
då nätterna är korta

Vägen längs stranden
vid havsvågens ro
de förlovades spår
i kärlek, hopp och tro
en plats för romantik
för förälskade par
gränslös står tiden
och behöver inga svar

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 938 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-05-09 09:27



Bookmark and Share


  H.C.B
åhh så bra !! dubbla utrop !!
2016-06-10

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra bilder...så fint...
2016-05-14

  Fem hjärtan VIP
Underbart vackert skaldat!
2016-05-10

  Ingrid Trolle
Du är så skicklig att skapa
de vackraste scener och bilder
av allt. Naturen, kärleken,
romantiken. Allt blir som att
läsa den vackraste saga och
önska att den vore lika sann
som dina ord.
Bokmärker
2016-05-09

  Palett
Vacker känslofylld text med fina bilder.
2016-05-09

  Eva Helene VIP
Mjukt och kärleksfullt!
2016-05-09

  Ninananonia VIP
Vackert ... du skriver..
2016-05-09

  Kjell Åhsberg
Förlovade spår leder oss med fint rimmad text under stjärnor, bland rosor, över ängarna och längs stranden.
Tack för den!
2016-05-09

    ej medlem längre
Kärleksstigen, där paren går i sommarkvällarna.
Vacker romantisk dikt!
2016-05-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Varma tankar vackert diktade i bilder att se framför sig.
2016-05-09

    Dan Myrbeck
Vackert skaldat!
2016-05-09

  Karina"Kia"
Amen!

Man följer kärleksparets in i deras förlovande land..att två bli till ett..


Det är så vackert rim och så vacker poesi..så tårna kröks och hjärtklaffarna håller kärleken öppen ..

Vilket flyt i rim och vilken underbar dikt<3
2016-05-09

  Sofhia Wirström
så oerhört vackert skrivet
varm
kärleksfull
njutning för själen
2016-05-09

    ej medlem längre
Din poesi tar vägen genom hjärtat. Jag läser och njuter.
2016-05-09

    ej medlem längre
Vackert om kärleken, mjukt och berörande skrivet!
2016-05-09

  DominiQueen
Ååå Du vet och berättar om Evig Kärlek buret ur ett sant älskande hjärta. Så vackert och berörande.
Tack /DominiQue
2016-05-09

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2016-05-09

  Marianne Räf
Oerhört fin Kärlekslyrik !
2016-05-09

  Solstrale VIP
Ljuvligt att få ta del av! Underbart skrivet! :)
2016-05-09

  rondell
Åh så fint skriftat! Så vacker... och berörande!

2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO