Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Väsen...


EN HUMLA, EN HIMMEL, EN ROS OCH VAD MER?

se stort foto och dikt på ros

 

Med en fot
i skuggan
precis
innan steget ut

det är så ljust där

Nej, nej det var inget fängelse
tvärtom det var min kuvös

stannar jag kvar sprängs hinnan
och det blir ..... Nytt liv..

Ååååå den jordiska skönheten och sinnen som upplever, vår mänskliga gåva är ju våra fem sinnen, vår perception, och så kan vi bejaka vårt sjätte, vårt inre intuitiva barn, som världen försökt tysta.
Jag önskar jag likt andra fann mera tröst av den vackra floran och naturen, för jag längtar nog mest av allt bort, hem till himlen ovan molnen, "Somewhere over the rainbow" men jag ska lära mig njuta mera här och nu. På jorden. Av det jordiska, humlesurr är en favorit, hon som inte kunde flyga men gör det ändå. Kan hon så kan jag, tänker jag hoppfullt då.

I ett jordiskt paradis, tar en man sin hand och visar mig allt vackert, väcker upp mina jordiska sinnen, visar att även en Quinna kan vara en blomma och en del av.... ALLT.
Ååå Kärlekens mirakel. Kom!

DominiQue

______________________________________________

© ORD & FOTO
DominiQue NVC Costa
Våren 1 maj
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr


OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥

Undertitel: ___©__ EN BLOMMA & QUINNA
Ingår i pågående bokprojekt:
___©__ EN SINNLIG QUINNA
Med:
Berättelser, funderingar och betraktelserna i åtrå, sensusalism, existensialism, passion, spiritualitet, magi och kärlek med en touch av mirakel. Om Quinnlig urkraft och frigörelse av präglingar, prestigelös strävan efter det Sanna nakna hjärtat. En kärlek och ridderlig hyllning till Gudinnan, Drottningen, Quinnan inom oss. Quinnan i mig.
https://www.poeter.se/Las+Bok?book_id=5624

 

 

 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 406 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-01 14:02



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Åh, du gudomliga DominiQeen, du ingår som en lysande varm detalj i det stora konstverkens Oefterhärmliga KONSTVERK, Jorden, Skapelsen. DU: ett Kärlekens andeväsen; ner till oss stigen som välsignelse och värn.
Själva livet bugar inför Dig!!!
2016-05-02

  DominiQueen
Tack fine ULJO, ja mirakel jag Är, precis som Du, precis som Du, älskade, älskade vän. Välsigne alla Mirakel i kärlek för Dig och Din käresta, må himlen omfamna er båda i drömmens vackra kyss, på er bro av ljus.
Lovelightmiracles
DominiQue
2016-05-01

  ULJO
Du är ju kärlekens mirakel lilla vän
2016-05-01
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen