Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanske är det bäst att inte veta...


En längtan i en dröm med nyfikenhet som sliter stycken

 

Mina fingrar ritar nyfikna linjer utefter din hals
Mina läppar möter dina

 

din kropp

 


Jag känner dig inte
Vet inte vem du är
Jag måste få veta
min nyfikenhet sliter mig i stycken 

 

om natten

 


I mina drömmar

du finns där

du tar mig

hett

vi andas

vilt

hårt

helt galet

i djup extas

vi tillsammans

 

ända tills


gryningens första strålar
tränger sig genom mitt fönster

 

och

verkligheten

infinner

sig

igen




Fri vers av Ylvavirvla
Läst 695 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-05-04 21:46



Bookmark and Share


  Ronny Berk
välskrivet, sinnligt i sin drömlika längtans tillfredsställan, tycker om...ja...
2009-01-25

  siben
Otroligt starkt och närvarande.
2006-10-05

  Stubben
Underbart
2006-06-07

    rainbow
och de gångerna vill man bara dra täcket över huvudet, vända på sig och fortsätta drömma.. för ibland så är verkligheten långt ifrån lika spännande. underbart (be)skrivet!
2006-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Ylvavirvla
Ylvavirvla