Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill leva, inte överleva







Full av känslor
skrattar och gråter
jag lever

inga känslor alls
total likgiltighet
jag överlever




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2016-05-02 10:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt sant!! Bra skrivet. :-)
2016-05-11

  mike irow
vackert!fångat...
2016-05-09

  Mirreh VIP
Exakt så är det. Bra fångat. Hoppas att de som behöver denna påminnelse hittar sig till din dikt.
2016-05-09

  Lars Hedlin
Känns och känns igen!
2016-05-08

  överlevaren VIP
Livsviktig skillnad!
2016-05-05

  ResenärGenomLivet VIP
Så bra du visar på skillnaden...
2016-05-04

    ej medlem längre
Känner igen mellan varven. Du är så bra att sätta ord med några rader:).
Mvh annokas
2016-05-03

  StinaJ VIP
Precis så är. Tänkvärda ord
2016-05-03

  ULJO
Man lever bara en gång så lev så länge orken och förmågan existerar
2016-05-03

  Maria Sundelin VIP
Precis så är det.
Bra att du vill leva
Kramar
2016-05-02

    Birgersdotter VIP
Fint om hur liv kan vara ..som vågor-växlar!
2016-05-02

  Teresia Ridell
Ja mycket känslor kan riva och slita en..men man Lever på riktigt då iallafall !

Kram
2016-05-02

  Eva Helene VIP
Känner så väl igen mig här i livets skiften. Bra och insiktsfullt.
2016-05-02

  Gunnel Eriksson VIP
Ja, låt oss leva, skratta och njuta
ett tag till.
2016-05-02

    Dan Myrbeck
Bättre liv
än oliv.
2016-05-02

  Anya VIP
Jaa det är sannerligen problematiskt det där med känslor... i lagom dos är de bra men inte om de tar överhand. ...tänker jag. Bra innehåll...som så ofta med dina texter.
2016-05-02

  Solstrale VIP
Ja det är faktiskt så... Att leva då behöver man inget mer, tillägga till det man har, men kämpar man för länge uppehåller man sig med att överleva och det kan tära oerhört! Jag försöker acceptera mera, ha tolerans då brukar överleva förvandlas till bara leva liksom i mitt namn Eva leva...
2016-05-02

  DominiQueen
Alternativ ett, får det bli.
2016-05-02

  Ninananonia VIP
Fint skrivet.. och så sant..
2016-05-02

  Ninananonia VIP
Ja för livets kontraster.. gör det ju ännu mer levande..
2016-05-02

    Peter Söderqvist
Intressant angrepp på liv och känslor.
Väl skrivet.
2016-05-02

    ej medlem längre
Ibland kanske det blir som det sista alternativet, men förhoppningsvis endast tillfälligt. Ett liv värt att leva innehåller känslor av alla slag...
2016-05-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Bättre då att leva. Fin livsvisdom från din penna.
2016-05-02

  Blomma-Stjärna VIP
- att inte vara rädd för känslor
de tillhör levandet
som sorgen hör samman med glädjen -

2016-05-02

    ej medlem längre
Att leva är ibland en svår konst...
2016-05-02

  Öknens Ros VIP
Att vara levande och ha alla känslor är livet, likgiltigheten dödar alla känslor.
2016-05-02

  Niliboy
Att leva å ta för sig lite är gott!
2016-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP