Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lysande

 

Finner man en lysande ide
Hittar man vägen till succé

Hittar man vägen ut
Vilsen aldrig går igen

Talar man många språk
Tillgång till många kultur man får

Lysande drömmar
Lysande önskningar

Lysande kärlek
Lysande familj

Lysande socialnätverk
Lysande samhäll

Lysande medkänsla
Lysande medlidande

Lysande mor
Lysande vänner

De har jag INTE!
DE HAR JAG INTE!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2016-05-02 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP