Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När sorg häktar tag


orden ligger inom

bävande

som frusna knoppar

i en aprilvinter

som aldrig verkar 

släppa taget om

väntar på islossning

inom




















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-02 17:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Griper tag.
2016-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Så väl jag känner igen mig i din fina text!
Sorgen har ingen tidtabell.
2016-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP