Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista dagen

Du smyger dig in i mitt kök
och ställer dig ljudlöst
bakom min rygg
köttfärsen
pastakoket
diskmaskinbruset
första sköljningen av kulörtvätten
TV-tablån
det nya betygssystemet
den senaste SIFO-mätningen
väderleksrapporten
värken i höften
väntar
andas
i stillhet
gungar mig en stund
innan vi tillsammans
går ut genom dörren
och lämnar kroppen kvar




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-02 23:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett ögonblick av total lycka.
2016-05-03

  Magdalena Eriksson VIP
Lovely
2016-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP