Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen är fri



Är inte frihet bara en känsla
eller skulle vi känna oss friare om vi hade vingar?




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-05 09:21



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
man kan vara fri eller känna sig fri under en tid men någon konstant frihet, finns det? en frihet helt utan måsten? och om det skulle existera en sådan skulle man inte då "gå vilse" i den totala friheten?
2016-05-06

    ej medlem längre
Ett tillstånd men inte nödvändigtvis ett sinnestillstånd
2016-05-06

  Nellie629
frihet är snarare ett sinnestillstånd än en känsla, om du frågar mig (yy'
2016-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP