Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut ut garderoben

Jag kommer ur skammens garderob
som levande poet
beredd att bruka
bokstävernas sprängkraft
till sköna hängmattor
för tankar och känslor

Jag kommer ur
jagets fängelse
för att smeka
insidan av dina händer
och dansa mig till sömns
med en hel uppsättning
av ystra ballerinor

Jag kommer fram
till livets yttersta vidd
för att i samklang
med allt levande
andas in den stora rymden
och vila i dess sköte




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-03 07:37



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa i den där garderoben sitter jag nästan jämt. :o))) Känns sannerligen igen. Bra uttryckt här. Positiv text där diktarjaget gör upp med garderoben... Bra!
2016-05-05

  Mia Popiana
Härlig schwung i språket!
2016-05-03

  Magdalena Eriksson VIP
Frisk vind i språket och jag blir så glad av ord som dina.
2016-05-03

  Trädskugga
Finfin lyrik med ord i glittrande harmoni, en lätt smak av paradis har din text, bra!
2016-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP